Predstavitev in delavnica metode EFT Kako lahko vam EFT pomaga zaživeti bolj
zadovoljno življenje, je kot Darilo  Studenčanom v začetku novembra izvedla certificirana  AAMET predavateljica Pika Rajnar. Te izjemne priložnosti se je udeležilo okoli 40 oseb. O EFT tehniki so nekateri že nekaj malega slišali ali prebrali v raznih revijah, videli na TV, nekateri že tudi tapkajo in si pomagajo ob različnih čustvenih in drugih zdravstvenih težavah.

Pika pravi: »Z metodo EFT (Emotional Freedom Techniques – Tehnike doseganja čustvene svobode)je vse to mogoče. In vse lahko naredite sami, in to celo presenetljivo hitro. Metoda EFT izpolnjuje vse obljube TAKOJ, ne čez pet ali deset let. Končno se lahko znebite vse navlake bolečih spominov, ki jih nosimo s seboj in jih ne upamo niti pogledati, saj ne vemo, kaj naj potem z njimi.«
 
Posebej smo ponosni, da se je našemu vabilu Pika Rajnar odzvala, ker smo prav na dan njenega obiska v Domu pod gorco, ki nam je ljubeznivo odstopil lepo dvorano, v Jani prebrali, kako pomembno gostjo imamo. Pika Rajnar je namreč nominiranka za Slovenko leta!
 
Udeleženci predstavitve  so po dvournem druženju s Piko Rajnar ugotovili pozitivne spremembe v počutju. Udeležencem »tapkanja« je Spar Slovenija  namenil vodo, ki je potrebna ob tej tehniki.
 
Pika Rajnar vabi tudi na spletno stran www.eft-slovenija.si, kjer si lahko brezplačno pretočite v slovenščino preveden obširen EFT Priročnik, ki ga je napisal Gary Craig, ustanovitelj metode EFT.
Lahko ji pišete na: pika@eft-slovenija.si
 
Tekst in fotografije: Ana-Marija Pušnik in arhiv Pike Rajnar
 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tapkanje je zakon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
EFT v Domu pod gorco – Darilo studenčanom

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Zanimive ugotovitve o EFT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Udeleženke predstavitve

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pika Rajnar